AKUTT ELLER SESONGBASERT BRØYTETJENESTE

Snøbrøyting

Framkommelighet er viktig, og særlig vinterstid. Hos oss kan du bestille brøyting av vei og rydding av snø når du måtte trenge det.

Kommer du deg ikke fram på eiendommen din? Da kan vi ta jobben med å rydde den. Det er ikke alle som har utstyret de trenger for å rydde ordentlig bort snømassene om vinteren. Det har vi, og det er bare å ringe oss når du trenger det.

Vinteren kommer som regel alltid litt brått på også, og den er ikke så nøye på om du driver forretning eller om du bare er en privatperson. Ned skal den, og legge seg gjør den gjerne også. Av oss kan du derfor bestille snøbrøyting ved akutt behov, eller du kan være føre var og bestille sesongbasert brøyting. Da kommer vi og fjerner snøen så fort den laver ned.

Når våren kommer, og snøen er borte, blir det gjerne liggende igjen mye grus etter all strøingen. Vi har utstyr til å feie opp dette, og tar på oss jobben til å feie i borrettslag, parkeringsplasser og veier.

Våre brøytemaskiner er moderne og tilpasset ditt behov som kunde. Det skal ikke stå på utstyret vårt, i hvert fall. Kontakt oss om du har behov for snøbrøyting, for når vi tar oss av jobben er alltid framkommeligheten for deg og dine på topp!

Hos oss kan du bestille en sesongbasert brøytetjeneste. Da kommer vi og brøyter eiendommen din for snø når snøen først laver ned. Da slipper du å måtte ringe og bestille oss på dagen. Ring oss nå!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle