FOR HYTTER OG HUS

Minirenseanlegg

Tydal Bygdeservice SA komplette minirenseanlegg for hytter og hus. Vi utfører hele jobben for deg, fra søknad til kommunen, nedsetting av anlegget og anmodning om ferdigattest.

Høres dette interessant ut, må du ta kontakt med oss, så kommer vi på befaring og gir deg et konkret tilbud. Om du aksepterer tilbudet, er befaringen gratis!

Minirenseanlegg er et rimelig alternativ når høye rensekrav stilles, og kan ta seg av rensing av vann og avløp på en god og tilfredsstillende måte. Dette er svært viktig for å unngå lokal forurensing fra boliger og hytter som ikke har mulighet for tilknytning til det offentlige kloakknettet.

Et minirenseanlegg er et vanlig renseanlegg nedskalert til en praktisk størrelse for hus og hytter. Dette kan du plassere i for eksempel kjelleren, garasjen eller graves ned der det er mest praktisk.

Det som er sikkert, er at et minirenseanlegg er en miljøvennlig og driftsikker måte å tilfredsstille dagens krav til rensing på.

Ta kontakt med oss om du har behov for minirenseanlegg til din bolig eller hytte!

  • Miljøvennlig rensing av vann og kloakk
  • Driftsikker løsning
  • Kostnadseffektivt
  • En bedre løsning enn septiktank og slamfilter
  • Gratis befaring ved aksept på tilbud

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle