VI HAR LANG OG

ALLSIDIG YRKESERFARING

Tydal Bygdeservice SA, et samvirkeforetak, som ble startet i 2003 av 17 eiere. Vi er i dag 24 eiere, hvorav 17 deltar aktivt i arbeidet.

Vi omsetter for ca 16,5 mil pr år inkl. mva.

Vi jobber i hovedsak som selvstendige næringsdrivende mot laget og har et utstrakt samarbeide mellom medlemmene og også mot øvrige fag som rørleggere, malere og elektrikere. Alle tilbud, oppfølging av jobbene, garantier og fakturering går fra laget.

Vi innehar sentral godkjenning og er også Achilles godkjent. Vi har HMS- system og alle nødvendige forsikringer.

Vi har eget hyttefelt der vi oppfører egne hytter for salg.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Som interesseorganisasjon for bygdeserviceforetakene i Norge, har Bygdeservice Norge som formål å ivareta de næringsmessige, faglige og sosiale interessene til medlemmene.

Vi ønsker å tilby våre eieres varierte kompetanse og varierte maskinpark og utstyr til både private og offentlige kunder.

Vi har mesteparten fagutdanna personer i de oppdraga vi utfører, og rekruteringa ivaretas i hovedsak gjennom at vi er godkjent lærebedrift.

Vår hovednæring er bygging av nye bolighus og hytter samt rehabilitering av bygg. Vi har eget hyttefelt der vi oppfører egne hytter for salg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle