Vi gir huset ditt en god start

Betong- og grunnarbeider

Et godt grunnarbeid er utgangspunktet for hvilket som helst bygg.

Fundamentet du bygger på er med på å bestemme utgangen for alle konstruksjoner. Vi har både kunnskapen og erfaringen for at du skal få det beste sluttresultatet. Det er viktig å undersøke grunnen fundamentet skal bygges på, og det er ikke alltid man vet hva som skjuler seg under tomten din.

La oss hjelpe deg med gravearbeidet på tomten din så du får alt klart før grunnmuren støpes. Vi befarer og undersøker din tomt for å sørge for at arbeidet utføres helt riktig.

Våre betong- og grunnarbeidere støper fundamentet for huset eller bygget ditt i betong. De er faglærte og støper grunnmuren din, deltar i forskalingsarbeidet og jernbinding. Alt for at ditt bygg skal få en så god start som mulig.

Med vår erfaring innen betongarbeider kan vi stå til tjeneste med det meste, enten du skal ha grunnmur, støttemurer eller oppføre betongdekke.

Snakk med oss for å sikre et godt fundament for ditt bygg.

  • Støping av grunnmur
  • Støping av betongdekke
  • Rehabilitering av betong
  • Grunnarbeider for tomt

Vårt utstyr og vår maskinpark står klar til tjeneste for deg som kunde!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle